دکتر عبدالرضا میرچولی برازق
:::
دکتر عبدالرضا میرچولی برازق از سال ۱۳۷۵ تاکنون به مدت ۲۸ سال مشغول همکاری با دانشگاه است. وی در حال حاضر بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه با مرتبهٔ «استادیار» و با پایهٔ ۱۷ در گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی مشغول فعالیت است. ایشان در سال ۱۳۹۶ در دورهٔ دکتری و در رشتهٔ علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد فارغالتحصیل شده است.
استادیار در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی
دانشآموختهی دکتری علوم و صنایع غذایی
پایه:
۱۷
متولد:
۱۳۴۶
سابقهٔ تدریس:
۲۸ سال
نشانی پستی:
سبزوار
انتهای بلوار دکتر سیادتی
مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی
گروه آموزشی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
کد پستی:
۹۶۱۸۹۵۶۸۷۸
تلفن:
۴۱۴۴۲۵۰۵ (۰۵۱)
رایانامه:
smirchouli@yahoo.com
صفحهٔ وب در سامانهٔ گروههای آموزشی:
::: اطلاعات تحصیلی
دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۹۶.
کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۵.
کارشناسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۰.
عنوان رسالهٔ دکتری: بهینه سازی فرمولاسیون پودر در بستنی محتوی شیرلبنی شیر سویا و شیر بادام.
عنوان پایاننامهٔ کارشناسی ارشد: بررسی تاثیر روشهای مختلف نمک زنی بر راندمان و خواص ارگانولپتیک پنیر سفید ایرانی.