دکتر مسعود شفافی زنوزیان
:::
دکتر مسعود شفافی زنوزیان از سال ۱۳۸۷ تاکنون به مدت سیزده سال مشغول همکاری با دانشگاه است. وی در حال حاضر بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه با مرتبهٔ «استادیار» و با پایهٔ ۱۰ در گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی مشغول فعالیت است. ایشان در سال ۱۳۸۶ در دورهٔ دکتری و در رشتهٔ علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی فارغالتحصیل شده است.
استادیار در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی
دانشآموختهی دکتری علوم و صنایع غذایی
پایه:
۱۰
متولد:
۱۳۵۰
سابقهٔ تدریس:
۱۳ سال
نشانی پستی:
سبزوار
انتهای بلوار دکتر سیادتی
مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی
گروه آموزشی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
کد پستی:
۹۶۱۸۹۵۶۸۷۸
تلفن:
۴۱۴۴۲۵۰۵ (۰۵۱)
رایانامه:
mshafafiz@gmail.com
صفحهٔ وب در سامانهٔ گروههای آموزشی:
::: اطلاعات تحصیلی
دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران، ۱۳۸۶.
کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۵.
کارشناسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۳.
عنوان رسالهٔ دکتری: کاربردشبکه های عصبی مصنوغی در مدل ساری خواص فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی در فرایند خشک کردن ترکیبی اسمز هوای داغ.
عنوان پایاننامهٔ کارشناسی ارشد: استفاده از کیسه ها پلی اتیلنی در بسته بندی سبزیجات برگی.
برنامهی هفتگی کلاسهای آقای دکتر مسعود شفافی زنوزیان در نیمسال دوم ۰۰-۱۳۹۹
| ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ | ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ | ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ | ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ | ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰ | ۱۹:۰۰ تا ۲۱:۰۰ |
شنبه | | | | | | |
یکشنبه | | | | | | |
دوشنبه | | | | | | |
سهشنبه | | | | | | |
چهارشنبه | | | فناوریهای نوین در بسته بندی مواد غذایی | | | |
پنجشنبه | | | شیمی فیزیک فرآیندهای غذایی | | | |
جمعه | | | | | | |