دکتر امیرحسین الهامیراد
:::
دکتر امیرحسین الهامیراد از سال ۱۳۷۹ تاکنون به مدت نوزده سال مشغول همکاری با دانشگاه است. وی در حال حاضر بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه با مرتبهٔ «دانشیار» و با پایهٔ ۲۰ در گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی مشغول فعالیت است. ایشان در سال ۱۳۸۷ در دورهٔ دکتری و در رشتهٔ مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران فارغالتحصیل شده است. همچنین وی مدیر گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی است.
دانشیار در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی
مدیر گروه
دانشآموختهی دکتری مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی
پایه:
۲۰
متولد:
۱۳۵۳
سابقهٔ تدریس:
۱۹ سال
نشانی پستی:
سبزوار
انتهای بلوار دکتر سیادتی
مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی
گروه آموزشی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
کد پستی:
۹۶۱۸۹۵۶۸۷۸
تلفن:
۴۱۴۴۲۴۰۹ (۰۵۱)
رایانامه:
ah_elhami [AT] iaus.ac.ir
صفحهٔ وب در سامانهٔ گروههای آموزشی:
::: اطلاعات تحصیلی
دکترای تخصصی مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران، ۱۳۸۷.
کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۸.
کارشناسی علوم وصنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، سبزوار، ایران، ۱۳۷۵.
عنوان رسالهٔ دکتری: استفاده از ترکیبات فنلی طبیعی، جهت پایدارسازی فراکسیون مایع تالوی گوسفندی و ارزیابی خصوصیات سینرژیستی آنها با فسفولیپیدها.
عنوان پایاننامهٔ کارشناسی ارشد: شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله و بهینه سازی شرایط نگهداری آن در سردخانه.
برنامهی هفتگی کلاسهای آقای دکتر امیرحسین الهامیراد در نیمسال اول ۹۹-۱۳۹۸
| ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ | ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ | ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ | ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ | ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ | ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰ |
شنبه | | | | | | |
یکشنبه | | | | | | |
دوشنبه | | | | | | |
سهشنبه | | | | | | |
چهارشنبه | شیمی مواد معطر و ادویه ای | زبان تخصصی پیشرفته | | | | روش تحقیق، مقاله و رسالهنویسی پیشرفته |
پنجشنبه | زبان تخصصی پیشرفته | روش تحقیق، مقاله و رسالهنویسی پیشرفته | | فناوری های پیشرفته در مواد غذایی | | |
جمعه | | | | | | |