دکتر احمد پدرامنیا
:::
دکتر احمد پدرامنیا از سال ۱۳۸۱ تاکنون به مدت هجده سال مشغول همکاری با دانشگاه است. وی در حال حاضر بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه با مرتبهٔ «استادیار» و با پایهٔ ۱۵ در گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی مشغول فعالیت است. ایشان در سال ۱۳۹۵ در دورهٔ دکتری و در رشتهٔ علوم و صنایع غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار فارغالتحصیل شده است.
استادیار در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی
دانشآموختهی دکتری علوم و صنایع غذایی
پایه:
۱۵
متولد:
۱۳۴۹
سابقهٔ تدریس:
۱۸ سال
نشانی پستی:
سبزوار
انتهای بلوار دکتر سیادتی
مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی
گروه آموزشی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
کد پستی:
۹۶۱۸۹۵۶۸۷۸
تلفن:
۴۱۴۴۲۵۰۵ (۰۵۱)
رایانامه:
ahmadpedram@yahoo.com
صفحهٔ وب در سامانهٔ گروههای آموزشی:
::: اطلاعات تحصیلی
دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، سبزوار، ایران، ۱۳۹۵.
کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران، ۱۳۸۰.
کارشناسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران، ۱۳۷۲.
عنوان رسالهٔ دکتری: بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات فراسودمندی پروتئین های هیدرولیز شده دانه هندوانه و ارزیابی امکان استفاده از آن در محصولات آردی.
عنوان پایاننامهٔ کارشناسی ارشد: بررسی استفاده از آب پنیر تخمیر شده در فرمولاسیون سس مایونز.
برنامهی هفتگی کلاسهای آقای دکتر احمد پدرامنیا در نیمسال دوم ۰۰-۱۳۹۹
| ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ | ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ | ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ | ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ | ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰ | ۱۹:۰۰ تا ۲۱:۰۰ |
شنبه | | | | | | |
یکشنبه | | | | | زیست پیشدانشگاهی | |
دوشنبه | | | | بهداشت و صنایع غذایی دریایی | | فرایندهای غیر حرارتی مواد غذایی |
سهشنبه | | | | | | |
چهارشنبه | | | | | | |
پنجشنبه | | | | | | |
جمعه | | | | | | |