مهندس ابوالقاسم عبدالهزاده
:::
مهندس ابوالقاسم عبدالهزاده از سال ۱۳۷۹ تاکنون به مدت بیست سال مشغول همکاری با دانشگاه است. وی در حال حاضر بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه با مرتبهٔ «مربی» و با پایهٔ ۱۱ در گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی مشغول فعالیت است. ایشان در سال ۱۳۷۸ در دورهٔ کارشناسی ارشد و در رشتهٔ علوم و صنایع غذایی از دانشگاه صنعتی اصفهان فارغالتحصیل شده است.
مربی در دانشکدهٔ کشاورزی و دامپزشکی
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی
پایه:
۱۱
متولد:
۱۳۵۲
سابقهٔ تدریس:
۲۰ سال
نشانی پستی:
سبزوار
انتهای بلوار دکتر سیادتی
مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی
گروه آموزشی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
کد پستی:
۹۶۱۸۹۵۶۸۷۸
تلفن:
۴۱۴۴۲۵۰۵ (۰۵۱)
رایانامه:
a.abdollahzadeh [AT] iaus.ac.ir
صفحهٔ وب در سامانهٔ گروههای آموزشی:
::: اطلاعات تحصیلی
دانشجوی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور، نیشابور، ایران.
کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران، ۱۳۷۸.
کارشناسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، سبزوار، ایران، ۱۳۷۵.
برنامهی هفتگی کلاسهای آقای مهندس ابوالقاسم عبدالهزاده در نیمسال اول ۰۰-۱۳۹۹
| ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ | ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ | ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ | ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ | ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ | ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰ |
شنبه | | | | | | میکروبیولوژی (باکتری، ویروس، قارج و انگل) |
یکشنبه | | | | | | |
دوشنبه | | | | صنایع غلات | | میکروبیولوژی (باکتری، ویروس، قارج و انگل) .:: هفته زوج ::. |
سهشنبه | | | | بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی | اصول تغذیه | اصول تهیه و آماده سازی نمونه های موادغذایی |
چهارشنبه | | | | | بهداشت و ایمنی مراکز تولید و فرآوری و عرضه مواد غذایی .:: هفته زوج ::. | آلودگی محیطی مواد غذایی |
پنجشنبه | | | | | | |
جمعه | | | | | | |